Europeisk Roulette

European Roulette – Gamevy

Europeiska Roulette är ett roulette spel som kommer med glamour, prestige och tillräckligt snabb action. Detta spel har utmärkt grafik, enkla gränssnitt och massor av sätt att njuta av. Spelet har 37 nummer som du kan satsa på.

Spelupplägg

Europeisk Roulette är mycket lätt att spela med standard roulette spel. I det här spelet kan du anpassa ditt spel. Du kan se siffrorna på den nedre mellersta delen av den andra skärmen. Du kan också kontrollera dina insatser, vinna och tydliga satsningar med ett klick.

European Roulette - InpimDet kommer också med en Autoplay-alternativ för att få dig att känna koppla av medan du snurrar på hjulet. Du kan använda det här alternativet längst ned till höger i tabellen genom att välja antal rundor du vill koppla av. Du kan få 25, 50 eller 100 spins med hjulet. När du vinner, kan du samla på dig bra med pengar. Din vinst dyker upp på skärmen med ett festligt ljud.

Om du önskar att se din statistik, kan de senaste fem vinnande siffrorna visas på skärmen till höger längst upp. Det här spelet kan användas på olika enheter så som surfplattor, bärbara datorer, iOS, Android och för mobila enhet.

Bonusfunktioner

För att vinna bonus i Europeisk Roulette, måste du sikta på att gissa var kulan stannar på hjulet när det har spunnits. Du kan göra flera prognoser med olika insatser som finns i spelet.

Du kan satsa genom att välja ditt markervärde och lägga det på bordet när du vill placera din insats. Extra klick kan lägga till mer marker för att särskilt satsa. Marker kommer i valör värde är 1, 5, 10, 25 och 100. Du kan spela dina valda nummer automatiskt med Auto-Play alternativ. När du har placerat satsningar, kan du klicka på “Spinn”-knappen för att snurra hjulet. När bollen stannar på en siffra, kan du få en bonus från ditt vinnande spel.

Särskilda Funktioner

Europeiska Roulette har två olika sätt att satsa på, satsningar som gäller inuti och utanför. Satsningar inuti består av Raka (enskilt nummer), Split (två nummer som ligger bredvid varandra), Street (rad av tre nummer), Hörnet (fyra nummer) och Sex Linjeer (två rader med tre nummer.

Samtidigt, kan Satsningar utanför ha Kolumnen (12 siffror bildar en kolumn), Dussin (fyra rader om tre siffror), Röd/Svart (satsa på rött eller svart nummer), Jämna/Udda (18 även siffror eller 18 udda nummer) och 1-18/19-36 (bet på första eller sista 18 siffror).

Det lägsta insatsvärdet av satsningar är en marker, medan den högsta insatsen för en straight-insats är 500 marker. Å andra sidan, den högsta insatsen för split -, hörn -, street, och kolumn, dussin, och sex linjer satsningar är 1000 marker. Det högsta insatsvärdet på bordet är 2000 marker som du kan placera på Jämn/Udda, Röd/Svart, och 1-18/19-36 satsningar.

Sammanfattning

European Roulette är perfekt för roulette spelare. Med sin HD-grafik, lätt att spela och spännande gameplay. Spela på bästa casino på nätet för europeisk roulette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *